fbpx
2018-03-29
Archívum

A Vogue Borkör bemutatja: Egy korty Erdély – Recas határon túli borvacsora vizuális túrával!

Célunk, hogy minél több alkalommal bemutathassunk egy különleges borászatot szezonális ételekkel párosítva egyedi betétprogrammal megfűszerezve. Első állomásunk Erdély, a Recas borvidék nedüivel 2018. április 11-én 19 órai kezdettel.

HungaryCard felmutatására 10% kedvezmény a részvételi díjból.

Az ételeket Lőrincz György, a 2016 Gault & Millau Év könyhafőnöke díjas vendégséfünk készíti el.

 

Amuse bouche
Borjú tatár, mangó, uborka – Sole királyleányka

Hideg előétel
Kacsamáj terrine vaníliás gyöngyhagyma, vajaskalács – Sole sauvignon blanc

Leves
Turbolya veloute, rántott fürjtojás – Sole barrique chardonnay

Meleg előétel
Barnavajban sült borjúláb fűszeres bundában, zöldbabfőzelék – Medvetánc cuvée

Főétel
Szarvascomb, feketeszedres erdei gomba, sült gnocchi – Selene Fekete leányka

Desszert
Rákóczi túrós vol. 4 – Ambrozy sauvignon blanc

Ráadás Korty: Solo quinta

Ár: 13.990 Ft / Fő

A borkostoló részeként egy különleges vizuális túra keretein belül bepillantást nyerhetnek a Recas borvidék rejtelmeibe,

emllett a Bolka Bonbon egy kis bobon kóstolóval is kedveskedik a vendégeknek.

Program:

19:00 ÉRKEZÉS
19:15 VIZUÁLIS TÚRA
19:45 BORVACSORA

Létszám: Max: 40 fő / Min: 20 fő

Ültetés: 8 személyes körasztaloknál 

Facebookon / Instagrammon folyamatosan egyre több érdekességet és információt osztunk meg veletek az eseménnyel kapcsolatban.

Asztalfoglalás:

Carl Lutz rakpart 1.
reservation@restaurantvogue.hu
+36 30 942 5027