fbpx
2018-03-13
Archívum

Családi mesehétvége a MINIVERSUM-ban 2018. március 15-18-ig!

Tudtátok, hogy nálunk repül Aladdin a házak között, Thomas is eljött vakációzni Sodor szigetéről és a Minionok is beálltak dolgozni? Fedezzétek fel minivilágunk apró pillanatait és akkor találkozhattok velük! HungaryCarddal 1 alkalommal egy felnőtt jegy mellé egy ingyenes gyermekjegy váltható. 

A játszóházban kézműves foglalkozásokkal is várjuk a gyerekeket. Ezen a hétvégén elkészíthetik majd Thomast a gőzmozdonyt, a Kisvakondot és sok más kedves mesefigurát is.

2018. MÁRCIUS 15-18.

A vonatok és a vasút rajongóit várjuk a Családi Mesehétvégén a MINIVERSUM-ban, ahol ezen a hétvégén minden a mesékről és a játékról szól majd.

  • Március 15-én 11:30-tól Kalimpa, a bábok bábja várja a gyerekeket egy mesebeli utazásra a játszóházban.
  • Március 16-án kvíz nap – válasszatok kvízjátékaink közül és találjátok meg a terepasztalokon elrejtett apró jeleneteket! Zsákbamacska ajándékot kap az, aki minden kérdésre helyesen válaszol.
  • Március 17-18-án a legkisebbeket Brio építősarokkal várjuk, ahol a gyerekek kipróbálhatják ezt az izgalmas építőjátékot és megépíthetik első vasúti pályájukat is!
  • Március 17-18-án a felnőtteknek is mesélünk: a Miniversum alkotói mindkét nap 11:30-as kezdéssel interaktív tárlatvezetést tartanak. Sok izgalmas részletet ismerhettek meg a terepasztalok építésével és a Miniversum napi működésével kapcsolatosan is. A részvétel ezen a programon ingyenes azoknak, akik érvényes belépővel rendelkeznek.

További információ