fbpx
2018-03-19
Archívum

Pihenés és feltöltődés a Pápai Várkertfürdőben

Az egész évben nyitvatartó Pápai Várkertfürdő egyaránt kellemes időtöltést kínál a kisgyermekes családoknak, a szórakoztató elfoglaltságért érkező fiataloknak, a pihenésre, ellazulásra vágyóknak és a gyógyulást keresőknek.

HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény az egésznapos teljesárú belépőjegyek árából, maximum 2 fő részére!

Magyarország egyik legszebb barokk városa, Pápa fürdője pihenést, kikapcsolódást és gyógyulást kínál minden korosztálynak egész éven át. A fürdő 3500 m2 vízfelülettel, 18 medencével, 7 óriáscsúszdával rendelkezik és fitness, wellness és gyógyászati szolgáltatásokat is kínál.

A termálfürdő gyógyvizes ülőmedencéje a reumatikus panaszoktól szenvedők számára nyújt enyhülést, az élménymedence masszázselemeivel kínál felüdülést, a kétszintes kiúszó medence pedig télen is várja a szabadtéri fürdőzés szerelmeseit. Az aktív korosztály kedvence a beltéri óriáscsúszda, a legkisebbeknek pedig gyermekpancsoló biztosít önfeledt fürdőzési lehetőséget.

A fürdő új wellness központja, a Bambusz SPA, exkluzív környezetben fogadja a vendégeket. Szolgáltatásai közé tartoznak a finn, fényterápiás, infra szauna és gőzkabin pezsgőkádakkal, merülő medencével, masszázs- és testkezelések, fürdők és pakolások, szolárium, valamint egy- és kétszemélyes szépségprogramok is.
A Várkertfürdőben fallabdapálya, étterem, szépségszalon is található.