fbpx
2018-04-10
Archívum

Új kedvezményadó partnerünk az Őrségi Malom Panzió

Az őrségi csendes környezet lehetőséget ad regenerálódásra a pihenésre vágyó vendégeinknek, ugyanakkor a közelben lévő természeti övezet az aktív kikapcsolódáshoz is nagyszerű választás.

HungaryCard tulajdonosoknak 15% kedvezmény a szállás árából.

Az Őrségi Malom Panimageszió Bajánsenyén, az ország legnyugatibb vidékén, a 3 országhatár találkozásánál elterülő Őrségben található, ahol dombok és patakok vájta völgyek, erdők, üde zöld kaszálók, kristálytiszta vizű források és patakok váltják egymást.

Szálláshelyünk elhelyezkedése miatt kikapcsolódásra, szórakozásra, sportolásra, pihenésre egyaránt kitűnő lehetőséget biztosít. Az Őrség páratlan vidéki klímájának köszönhetően vendégeinket egész évben jó levegő fogadja, melyhez ébresztőnek madárcsicsergés párosul.

Panziónk egykori malom, gőzmalomként fazekasszabiműködött, 1996-ban történt felújítása óta üzemel szálláshelyként, megőrizve a malom épület és a vidék hangulatát.

Kényelmes, barátságos (1-6 személyes) szobákkal várjuk a kisebb és nagyobb családokat, baráti társaságokat, egyéni utazókat. Minden szobához fürdőszoba (wc, zuhanyzó, mosdó) tartozik. A Malom Panzió tágas füves udvarral, tavacskával, kerti hintával várja a Vendégeket, ahol szalonna sütésre és bográcsozásra is lehetőség van. A Malom épületéhez tartozó parkolóban ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

Szeretnénk, ha minden kedves Vendégünk elégedetten távozna és visszatérne pihenni hozzánk!

további információ