fbpx
2018-05-28
Archívum

A legjobb balatoni strand nyomában: Diási Játékstrand

A gyenesdiási Játékstrand immár évek óta mindig ott van a legjobb balatoni strandok között. Színes-szagos játékelemekkel és pancsoló öböllel tarkított gyerekparadicsom, amit főként a kisgyerekescsaládok díjaznak. HungaryCarddal 30% kedvezmény a belépőjegy árából.

Valószínűleg nincs az a lurkó, aki ne tudná elfoglalni magát a homokos, árnyékolt partszakaszon vagy a fából készült játékvárelemein. A teljes komfortot jól felszerelt pelenkázók, saját orvosi ügyelet, szabad WiFi-zónaés saját viharjelző rendszer tetézi.

Van az az ember, aki mindenhová legalább három társasjátékkal indul el, de ha csak egy strandszatyrot visz, abba is bedob legalább egy pakli UNO-t, mert sose lehet tudni, mikor temeti maga alá a társaságot a rettegett Unalom. A diási strandot nekik találták ki, mert ide aztán tényleg nem kell hozni semmit: van minigolf, petanque, szabadtéri sakk, malom és még rengeteg más szórakoztató elem. Gyerekkel is telitalálat, mert itt nyugodtan napozhatunk, ők addig kiválóan el tudják foglalni magukat.

További információ