fbpx
2018-05-22
Archívum

A Travelbooggie.hu Kft. megvásárolta a gyerekkel.hu-t!

A www.travelbooggie.hu 2012 óta van jelen a turisztikai piacon, amely 2017. őszén a mai trendekhez igazodva teljesen megújult. A portálon külföldi- és belföldi utazásokról, szálláshelyek ajánlatairól, gasztronómiai különlegességekről és szabadidős lehetőségekről tájékozódhatnak az oldal látogatói. 

2018 év elején a Travelbooggie.hu Kft és a 20 éve sikeresen működő Magyar Turizmus Kártya, a Hungary Card Stratégiai partnerséget kötött annak érdekében, hogy közösen, egymást kiegészítő szolgáltatásaikkal a családokat még inkább kitudják szolgálni. A Travelbooggie.hu portálon családoknak szóló utazási és szabadidős kínálat található, a jövőben a gyerekkel.hu megvásárlásával erre a célpiacra is kíván jobban fókuszálni.

„A gyerekkel.hu megvásárlása mellett azért döntöttünk, mert a gyerekkel.hu egy jól ismert brand, amely több, mint 7 éve került bevezetésre a családosok körében és aktív közösségi jelenléttel rendelkezik. A portálon térképes gyerekbarát hely kereső és tervező működött, amely idejét múlt volt, ezért jelenleg az új portál fejlesztésén dolgozunk.” – mondta Barna Adrienn, a Travelbooggie.hu Kft. ügyvezető igazgatója