fbpx
2018-06-25
Archívum

Nyári akciózápor a Csopában!

A Csopa nyáron is a legobb választás lehet egy élményteli családi naphoz, hiszen nemcsak a játékos tudomány világába menekülhetnek a kánikula elől, de ráadásul ezt nyáron kedvezményesen tehetik.


Családbarát nyár – kedvezményes nyári családi belépő a Csodák Palotájába!

Használjátok ki most nyári akciónkat, és töltsetek el akár egy egész napot 4-en a Csodák Palotájában! Barangoljátok be az 5000m2-en található 8 tematikus egységet, próbáljátok ki a több mint 250 interaktív játékot! Ha ez sem lenne elég, kiegészítő attrakcióinkkal (kísérlet bemutatók, élményvetítések, szabaduló szobák és sportjátékok) még színesebbé varázsolhatjátok a napot! A kedvezményes családi jegy 9900 Ft.

Nyári 50%-os kedvezmény Pedagógusoknak és családjuknak a Csodák Palotájába!

Bízunk benne, hogy pedagógusként a nyári szünet az Önök számára is több szabadidővel, feledhetetlen családi programokkal szolgál majd! A nagy nyári hőségben kellemes, hűs időtöltést biztosít a Csodák Palotája: szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a Csodák Palotájába, ahová a Csopa Pedagógus Klub tagjaként 50%-os, 6100 Ft-os családi jegyre jogosultak! A kedvezmény igénybevételéhez elég felmutatnia a Pedagógus klub kártyáját, és kérni pénztárunknál a kedvezményt a családi jegy árából! Ha Ön még nem tagja Pedagógus Klubunknak, de szeretné igénybe venni a kedvezményt, kérjük, akár online töltse le, akár a helyszínen kérje az adatlapot, mellyel INGYENESEN regisztrálhat a Csopa Pedagógus Klubba!