fbpx
2018-07-17
Archívum

A kultúra ezer arca a Művészetek Völgye Fesztiválon – 2018. július 20-29.

Idén 28. alkalommal rendezik meg a Balaton legnagyobb összművészeti fesztiválját, a Művészetek Völgyét Kapolcson, Vigándpetenden és Taliándörögdön. A tíznapos fesztiválon közel 1200 különleges programmal várják a látogatókat: koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, közösségi programokkal és interaktív játékokkal készülnek a szervezők, de ami biztosan elmaradhatatlan kelléke a fesztiválnak, az az önfeledt kikapcsolódás és szórakozás.

Hungary Carddal 1 alkalommal 50% kedvezmény 2 főre a helyszínen váltott belépőjegy árából.


30Y, Balaton, Anna and the Barbies, Beck Zoltán, Belmondo, Besh O Drom, Dragomán György, Dolák-Saly Róbert, Harcsa Veronika, Hobo, Lackfy János…

Csak néhány név a teljesség igénye nélkül a hazai fellépők közül.

A legnagyobb hazai kedvencek mellett  olyan nemzetközi sztárokkal is bővült a fellépők listája, mint a fiatal brit díva, Rebecca Ferguson. Fellép a belga rock trió, a Triggerfinger, a nu jazz-t játszó DePhazz és az elektronikus zene punkjainak mondott Asian Dub Foundation. Ukrajnából hazánkba látogat a kedvelt pop-trió, a Panivalkova, az ukrán népzenével a Both Miklós által meghívott falusi asszonyok ismertetnek meg minket. A Harcsa Veronika Udvarban workshopot tart a francia Guillaume Orti és Christine Bertocchi, játszik a mauríciuszi jazz zongorista, Jerry Léonide, a prágai székhelyű soul kvártett, a The High Corporation és az instrumentális techno osztrák képviselője, az ElektroGuzzi. A fesztivál teljes programja meg elérhető már weboldalunkon.