fbpx
2018-07-16
Archívum

Hűsöljön, töltődjön fel a sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben!

A sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben exluzív szauna-világ, gyógyászati- és wellnessközpont, fitneszterem is hozzájárul a testi-lelki felfrissüléshez, gyógyuláshoz.

HungaryCard Plus típusával 50% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából!


Gyógyfürdő

A gyógyfürdő szárnyban elsősorban a pihenésé a főszerep, itt találhatóak a gyógyvizes medencék és az élménymedencék. A családi szárnytól elkülönül, így itt zavartalanul élvezhetik vendégeink a lazító, melegvizes, relaxáló fürdőzést.
A kiváló minőségű sárvári gyógyvízzel töltött medencékben a selymes víz átjárja a testet és lelket, feledtetve a hétköznapok gondjait, gyógyírt jelentve a fájó izületekre, reumatikus panaszokra. Az élménymedence vízbuzgárja, a vállmasszírozója, sodrófolyosója tökéletes kikapcsolódást kínál.

Strand

Május elejétől szeptember végéig élvezhetik vendégeink a kellemes hőfokú szabadtéri medencékben a lubickolást! Óriáscsúszdák, különböző sportlehetőségek, játékok és animációs programok megannyi szórakozást kínálnak minden korosztály számára. 

Családi élményfürdő

Egy hely, ahol a család apraja-nagyja jól érzi magát! Az új családi élményfürdőt tágas folyosó köti össze a gyógyfürdő szárnnyal. Itt már a legkisebbek is zavartalanul élvezhetik a pancsolás örömeit az év minden napján!