fbpx
2018-07-24
Archívum

Izgalmas programok minden csütörtökön és szombaton a bikali Élménybirtokon!

Kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztató programok várják egész nyáron Bikalon, az Élménybirtokon.

HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény az Élménybirtok belépőjének árából.

Az egész évben látogatható Élménybirtok Magyarország első tematikus élményparkja. Egyedülálló módon idézi fel és kelti életre a középkori Magyarországot: mesterek, színészek, harcedzett lovasok és íjászok, gyakorlott madarászok közreműködésével.

Az Élménybirtok fallal körbevett, a látogatókat 4 robusztus kapun keresztül utcáira engedő óvárosa különleges hely, ahol valósággal megelevenedik a történelem, melynek itt tartózkodása során a vendég is részese lehet. Az autentikus épületek között kanyargó utcák élmények sorát rejtik: egymást érik a középkori iparosok műhelyei; a fogadó ínycsiklandó ételekkel várja vendégeit; az Apródképző pedig a korabeli lovagi és persze apródi életbe enged betekintést, miközben az érdeklődő akár maga is középkori harcossá válhat egy kis időre.

Bikali mesés szombatok

Tegyétek magatokat próbára a bikali fabatkás játékokban, fejtsétek meg a jeleket a kincses térkép segítségével, vegyetek részt egy középkori táncokításban, és tekintsétek meg lenyűgöző előadásainkat! 

2018. július 7., 14., 21., 28., augusztus 4., 11., 18., 25.

Időutazás a középkorba

Csöppenj bele egy mesevilágba! A gyerekeket boszorkányház, interaktív állatudvar és Mesebarlang várja. Állatsimogatónkban “A kiskakas gyémánt félkrajcárja” és “A róka és a holló” története elevenedik meg. Hallgassátok meg a tanulságos meséket!

2018. június: 21., 28., július: 5., 12., 19., 26., augusztus: 2., 9., 16., 23., 30.