fbpx
2018-07-16
Archívum

Naplemente szafari a Hortobágyi Vadasparkban 2018. július 27-én és 28-án!

Kapcsolódjon ki családjával, párjával és látogasson el Hortobágyra ahol rengeteg látni való, és élmény várja a turistákat. Különleges programlehetőség az esti vadasparki látogatás szafari autóval, szakvezető kíséretével, melyet a naplemente varázsol egyedi hangulatúvá. 

Igaz, hogy a HungaryCard kedvezmény erre a túrára nem vehető igénybe, de ennek ellenére nagyon jó szívvel ajánljuk mindenkinek!

A Hortobágyi Nemzeti Park természeti adottságaira alapozott Hortobágyi Vadaspark kiválóan alkalmas az ősi puszta vadvilágának bemutatására. Lakói között láthatók az ember megjelenése előtt ezen a tájon élő, de a civilizáció térhódítása miatt a területről kiszorított állatfajok, mint például: farkas, sakál, vadló, keselyű, pelikán, illetve a védett területeken ma is élő vadállatok: vadmacska, róka, görény, őz, réti sas, nyári lúd, batla, nagy kócsag, szürke gém, daru, fehér gólya, fekete gólya.

További információ

Ha már a Hortobágyon járunk, érdemes megtekinteni más látnivalókat is, ahol kedvezménnyel válthatunk belépőt a HungaryCard segítségével:

Pásztormúzeum 33%

Körszín 50%

Darvak világa kiállítás 25%

Hortobágyi Csárdakiállítás 50%

Hortobágyi Nemzeti Park Tanösvényei 50%