fbpx
2018-07-25
Archívum

Pihenjen Siófokon a Green Garden Hotelben!

A Green Garden Hotel, Siófok nyugodt, csendes részén, az Aranyparton lévő szabad strandtól kb. 80-150 m-re egy gyönyörű kert közepén található. Siófok központja kényelmes sétával elérhető, illetve a Galerius Élményfürdő (zárt wellness és élményfürdő, medencékkel, csúszdákkal) távolsága 400 m. HungaryCarddal 15% kedvezmény a napi árakból.

A 27 szobás, 3 épületből álló középkategóriás szálláshely, stresszmentes, pihentető környezetben helyezkedik el. Ideális családoknak kisgyermekekkel, kerékpártúrákat kedvelőknek, wellness pihenés iránt érdeklődőknek, de csoportok részére is szívesen ajánljuk.

Szobák:

Kétágyas, háromágyas, ill. egy- és két légterű, családi szobák állnak rendelkezésre, televízióval, hűtővel, zuhanyzós fürdőszobával felszereltek. A szobák többsége kertkapcsolatos, kis terasszal vagy erkéllyel. Klíma nincs a szobákban.

Elhelyezés: Franciaágyas-, különálló ágyas-, vagy mozgáskorlátozottak részére kialakított szobákban, pótágyak és gyermekágyak is rendelkezésre állnak, előzetes egyeztetés alapján.

Baráti társaságok, családok részére a telken külön kis ház áll rendelkezésre, amelyben 6 szoba áll rendelkezésre.

Étterem:

A 120 fős külön épületben lévő éttermünkben Vendégeinknek büféreggelit és foglalástól függően menüválasztásos vacsorát szolgálunk fel.

Parkolás: zárt parkoló az udvarban, ára: 900 Ft/nap

Kerékpártároló díjmentesen áll Vendégeink rendelkezésére.

További információ