fbpx
2018-07-25
Archívum

Üdítő ínyencségek a Vogue Étteremhajón!

Nemzetközi konyhánk a „bistro” ételstílust követi, keverve a mediterrán és délszláv konyha remekeivel. Étlapunk szezonálisan megújul, garantálva, hogy vendégeinknek mindig a legfrissebb ételeket készíthessük el. HungaryCarddal 10% kedvezmény az a la carte fogyasztás összegéből.

Hajónk étteremként és rendezvényhelyszínként is egyaránt funkcionál. (A hajó alkalmas esküvők, céges rendezvények, partyk, konferenciák, tréningek, sajtótájékoztatók, vevő- partner találkozók, termékbemutatók, családi ünnepségek, gyerekzsúrok, üzleti ebédek és vacsorák szervezésére valamint születésnapi partik megrendezésére. ) Befogadó képessége egész hajós, ültetett rendezvényen akár 130 fő plusz a teraszon 40 fő. Állófogadás esetén 240 fő is elfér.


Éttermünk a városi nyüzsgéstől távol, ám mégis frekventált helyen található. A kivételes hangulatot a műemlékek és a Duna látványa emeli, este pedig a kivilágított Budai Vár és a Margit- híd. A hajó a Szent István Parknál található a Duna pesti oldalán. 4,6 villamossal a Jászai Mari tértől pár perc sétára horgonyozik hajónk a rakparton.

A teljes kikapcsolódásra vágyók számára hajónk két apartmannal is rendelkezik, mely egyenként 2-4 fő kényelmét tudja szolgálni. Lehetőség van hajónk mellé motorcsónakok és hajók kikötésére így a sétahajókázás és a városnézés is megoldható igény szerint.