fbpx
2018-08-07
Archívum

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas programok a Kerekerdő Élményparkban!

A Kerekerdő Élménypark egész évben szabadtéri és fedett programok egész sorával várja a családokat, baráti társaságokat.

HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegy árából.


A közel 30 ezer négyzetméter területű park egész évben szabadtéri és fedett programok egész sorával várja a családokat, baráti társaságokat.

A Flinstone vízibiciklik, már a bejáratnál fogadják a vízi kikapcsolódás szerelmeseit. Tovább haladva igazi mesebeli birodalom tárul a vendégek elé. A gyerkőcök megnézhetik Hófehérkét és a hét törpét, vagy Jancsit és Juliskát a mézeskalács házikójukkal. 

A játszótér-rengetegben pedig kiélhetik mozgásigényüket. Függőhidakon, köteleken ostromolhatják a várat, harcba indulhatnak a bástyák elfoglalásáért. Emellett 3 éves kortól mászó elemekkel, zsákutcákkal tarkított, izgalmas, de mégis biztonságos hálós kalandpályával várjuk a kicsiket. A felnőttekre is gondolva akár több méteres magasságot is elérő adrenalin növelő drótkötélpályák is helyet kaptak parkunk területén. Az Élményparkunkba látogatók olyan audiovizuális élményekkel is találkozhatnak, mint például a 3D-s, emberi arcot formáló Beszélő Fa, mely a hétköznapokban magyar népi- és tanulságos meséket mesél a kicsiknek és a nagyoknak. 

A sok élményben és mozgásban megéhezett vendéget a Fogadónál, Grill terasznál és a Palacsintázónál várjuk.

további információ