fbpx
2018-08-13
Archívum

XXV. Summerfest – A világ minden tekintetben

Augusztus 12-20-ig, Budapesttől alig 30 kilométerre, Szigetszentmiklóson és Tökölön, illetve  Százhalombattán a nagyvilág és ezeréves kultúrák, csodálatos találkozások várják Önt a Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál alatt. 

Merüljön el a hagyományos kultúra világában, és mindemellett keresse fel a környékbeli látnivalókat, ahol HungaryCard kedvezményét érvényesítheti!

Az idén már 25 éves jubileumát ünneplő Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál a Kis-Duna mente térség legkiemelkedőbb kulturális programja minden év augusztusában. A szervezők fő célja a népi kultúra (néptánc, népzene, egyéb kulturális értékek) bemutatása és népszerűsítése a Magyarországra érkező közel 20 ország művészeinek, valamint a magyar népművészet kincseit őrző és ápoló együttesek magas színvonalú egyedi produkcióin keresztül.


Kinek ajánljuk? Akiket érdekel a hagyományos kultúra, és akik nem csak nézni szeretik, hanem megélni, és kipróbálni is. Akik ismerkedni akarnak más országokból, távoli kontinensekről érkezőkkel. Akik szeretik a jó zenét, akik a nap bármely szakában, akár éjszaka is képesek beülni egy jó koncertre, eseményre. Akiknek kisgyermekeik vannak, és szeretnének velük délutánonként családi programokon részt venni, úgy, hogy nem kell hazamenni, etetni, mert a szervezők a baba mama szoba berendezésével erre is gondoltak, és biztosítanak helyet. Ajánljuk fiataloknak, középkorúaknak, idősebbeknek, helybélieknek, utazóknak, vándoroknak, unatkozóknak, mindazoknak, akik nyitottak más népek kultúrájára. 

Jöjjön el, és legyen részese a fesztivál csodálatos eseményeinek! 

HungaryCard kedvezmények:

Szigetszentmiklós

Édes élmények a Páratlan Cukrászdában – 10%

Csepel Autógyár Gyártmánymúzeum megtekintése – a kártyával érkezők ajándékot kapnak

Ráckeve

Hajómalom megtekintése – 10%

Kajakbérlés – 30%

további információ