fbpx
day : 11/09/2018 5 találat

Óriás játszótér az erdőben kicsiknek és nagyoknak!

Az ország egyik legnagyobb erdei kalandparkja, a pécs-árpádtetői Mecsextrém Park nyitva tartási idejében várja az aktív kikapcsolódást keresőket. Az „óriás játszótér” egyik nagy slágere az igazán bátrak számára megépített egy kilométeres erdeibob-pálya, amely szakadékok, patakok fölött és a fák lombjai alatt vezet. HungaryCarddal 15% kedvezmény az egyéni belépőjegyek árából.

Folytassa, Ciceró! avagy Botrány a törvényszéken 2018. szeptember 21-től a Pesti Magyar Színházban!

Egy fergeteges bohózat, minisztériumi érzékiség, sok átöltözés és még több vetkőzés... Forró előadás, megvan már a jegye?

HungaryCarddal 50% kedvezmény 2 fő részére a színházjegy árából.

Black & White Jazz night a Vogue Étteremhajón 2018. szeptember 27-én!

Ez alkalommal is hozunk nektek egy kis jazz zenét, méghozzá egészen különleges köntösben. Következő eseményünk tematikája a "Black & White", amely a tányéron is megelevenedik. HungaryCard felmutatására 10% kedvezmény a menü árából.

Tokaji borkóstoló a Szedmák Pince és Borházban Tarcalon!

Ahogy Bodrogkeresztúr felől, a Tokaji-hegyen át beérkezel Tarcalra, bal kéz felől a Kövesdi pincesor tárul eléd. Itt találhatod meg takaros borházunkat, ahová megérkezve kicsit megáll az idő, őszinte mosollyal várunk, poharadba lágyan és titokzatosan érkezik a napfényízű bor, időt hagyva az érzésnek: otthon vagy nálunk. HungaryCarddal 10% kedvezmény a borkóstoló árából.

Villa Medici Hotel**** – a nyugalom szigete Veszprémben!

A Hotel Villa Medici**** a királynék városának festői szépségű völgyében, Veszprém legszebb részén, a Viadukt lábánál fekszik. A város zajától távol eső szállodát méltán nevezhetjük a "nyugalom szigetének" is, hiszen magas szintű szolgáltatásaival kellemes pihenést biztosít mindenki számára. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a szobaából, valamint a Nosztalgia Garden Ízkertészetben az a la carte fogyasztás összegéből!