fbpx
2018-09-11
Archívum

Óriás játszótér az erdőben kicsiknek és nagyoknak!

Az ország egyik legnagyobb erdei kalandparkja, a pécs-árpádtetői Mecsextrém Park nyitva tartási idejében várja az aktív kikapcsolódást keresőket. Az „óriás játszótér” egyik nagy slágere az igazán bátrak számára megépített egy kilométeres erdeibob-pálya, amely szakadékok, patakok fölött és a fák lombjai alatt vezet. HungaryCarddal 15% kedvezmény az egyéni belépőjegyek árából.


Az adrenalinfüggőket emellett többek között a fák között átívelő alpesi kötélpály, a tiroli csúszópálya, a nyolc méter magas meredek mászófal, lábbal hajtós gokartpálya, az űrhajósok kiképzésénél használt 3D karika, és egy felvadult bika várja. A kicsiknek készült a pókhálóra hasonlító kötélpiramis, az ügyességi elemekkel tarkított 40 méter hosszú szabadtéri kalandvár, egy alacsony fekvésű gyermekkötélpálya, ugráló asztalok, a beltéri játszóház valamint az odú-tanoda.

Az egész napos élményt kínáló kalandpark a családok és az osztálykirándulók mellett speciális ajánlattal várja a céges csapatépítő programok, családi napok szervezőit is. A munkahelyi közösségek speciálisan a Park játékaira kidolgozott „kalandos tréningeken” is részt vehetnek, a feladatok megoldásával a csapat tagjai jobban megismerhetik önmagukat és egymást, elsajátíthatják az együttgondolkodás alapjait. A programok kiválóan alkalmasak új csapat összehangolására éppúgy, mint egy régóta együtt dolgozó közösség „felrázására”, felpezsdítésére.

Van, akinek nem elég egy nap a Mecsextrém Parkban, a gyerekek igénye (Vissza akarok jönni!) is könnyen teljesíthető. Az iskolai nyári szünet minden hetében napközis jellegű kalandtábor indul a 6-14 éveseknek. A gyerekek tudáspróbákon mérhetik össze ügyességüket, emellett a táborvezetők kirándulást is szerveznek a környék erdeibe, de a program része kincskeresés, kézműves foglalkozás kulturális programok is.