fbpx
2018-10-24
Archívum

Őszi csúcsforgalom a Miniversumban!

Látogassatok el a MINIVERSUM-ba, és nyerjetek Aquaworld családi belépőt! A MINIVERSUM az őszi szünet minden napján izgalmas programokkal várja a családokat. A világ egyik legnagyobb terepasztalán, a MINIVERSUM-ban, Magyarország, Ausztria és Németország nevezetességei elevenednek meg százszoros kicsinyítésben. HungaryCarddal egy felnőttjegy mellé egy darab ingyenes gyermekjegy váltható.

A terepasztalon 14 település, 600 épület, 1,3 km sínpálya, 100 folyamatosan mozgásban lévő vasúti szerelvény, működő közúti forgalom és kb. 5000 miniatűr figura kapott helyet. A minivilág egyes elemeit és jeleneteit a csaknem 100 interaktív nyomógomb, irányítópanel, vagy érintőképernyő segítségével a látogatók is irányíthatják.

Az Őszi Csúcsforgalom programsorozat keretében a kiállítás megtekintése mellett mindennap izgalmas programokkal várjuk a gyerekeket és a felnőtteket. A legkisebbeknek a játszóházban kínálunk változatos elfoglaltságot a szünet minden napjára: lesznek vonatos játékok, kézműves foglalkozások és interaktív bábelőadással is várjuk a gyerekeket. A nagyobbak és a felnőttek tesztelhetik tudásukat, ha részt vesznek kvízjátékunkon.

Ráadásul azok között, akik az őszi szünetben ellátogatnak hozzánk, kisorsolunk egy családi belépőt az Aquaworld-be!

Október 27-31. – Halloweennapok

Készüljünk együtt a Halloweenre! Készíts vicces díszeket otthonra az apró kezek műhelyében, és segíts nekünk kidekorálni a Miniversum játszóházát is!

Lesz töklámpás készítés, és megkóstolhatod a Denevér-koktélt is!

Vasárnap találkozhatsz Kalimpával, a bábok bábjával, akivel együtt megfejthettek egyigazi rejtélyt!

Tedd próbára magad, és találd meg a terepasztalon a vicces Halloween-i jeleneteket! 

Október 28. – Indul az éjszakai kivilágítás 

A MINIVERSUM október 28-tól minden délután ünneplőbe öltözik félóránként egy alkalommal. Délutánonként 17:00-tól nálunk is besötétedik, és éjszakai fényekben pompázik a 300 négyzetméteres terepasztal. Ne hagyd ki ezt a felejthetetlen élményt!

Október 31. – Halloweenparty a játszóházban

Halloween napján minden kedves kis látogatónkat vicces játékokkal is várjuk majd a játszóházban. Készíts Halloween díszeket az apró kezek műhelyében otthonra is,és kóstold meg a Denevér-koktélt!

November 1-5. – Lombfesztivál a Miniversumban

Az apró kezek műhelyében megmutatjuk a gyerekeknek, hogy milyen sokféle dolgot lehet a színesfalevelekből és az ősz terméseiből alkotni. 

Lesz i-Pad vonatozás és kipróbálhatjátok a Brio, a Märklin, a Roco vonatokat is.

Vegyetek részt a Kulisszák mögötti túrán is (külön díjjal tekinthető meg), ahol megismerhetitek a MINIVERSUM garantált izgalmakat ígérő rejtett titkait. A túrák legalább 4 fő részvétele esetén hétköznap 11.00 és 14.00 órai, hétvégén pedig 11.00 és 16.00 órai kezdéssel indulnak.

Játszóházi programok az őszi szünet minden napjára:

10:00 – 11:00 Miniversum Kvíz

11:00 – 12:15 Apró kezek műhelye – kézműves foglalkozások

13:00 – 14:00 Digitális vonatozás iPaddel

14:00 – 15:30 Makettház építés és füvesítés*

16:00 – 17:00 Apró kezek műhelye – kézműves foglalkozások

* A játszóházi foglalkozásokon a részvétel – Miniversum belépő megváltásával – ingyenes, kivéve a „Makettház építés és füvesítés” programot. További részletek és információk a www.miniversum.hu oldalon. A programok kezdési időpontjának változtatási jogát fenntartjuk.