fbpx
day : 28/11/2018 3 találat

Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban!

Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban műsorunkban egy varázslatos történetet mesélünk el, mindezt a legkáprázatosabb cirkuszi attrakciók segítségével! Előadásukon a világ minden tájáról érkeznek artisták, hogy szenzációs számaikkal lenyűgözzék a közönséget! HungaryCarddal 25% kedvezmény a belépőjegy árából!

Adventi hétvége Budapesten!

Karácsony közeledtével is számtalan programlehetőséget kínál a főváros. Nem kell Bécsbe vagy Prágába utazni, ha forraltbor és kürtőskalács illatú karácsonyi vásárra vágyunk, elegendő kilátogatni a Vörösmarty térre vagy a Bazilikához.

Szálláslehetőségként érdemes a Benczúr Hotelt választani, ahol HungaryCardra 15% kedvezmény jár a napi szobaárakból és csomagajánlatokból, sőt még az éttermi a la carte fogyasztás összegéből is.

Adventi készülődés a MINIVERSUM-ban 2018. december 1-2, 8-9, 15-16.

Készüljünk együtt a karácsonyra a MINIVERSUM játszóházában! Fedezzétek fel minivilágunk óriási terepasztalain a kedves és meghitt karácsonyi jeleneteket, és gyertek el játszóházunkba, ahol karácsonyi zeneszó mellett együtt díszítjük fel a MINIVERSUM karácsonyfáját, és ti is készíthettek karácsonyi ajándékokat és díszeket otthonra! HungaryCarddal 1 alkalommal egy felnőtt jegy mellé egy ingyenes gyermekjegy váltható.