fbpx
2018-12-12
Archívum

XVIII. Adventi Kastélynapok Gödöllőn 2018. december 15-16-ig!

 Az 1870-es években a királyi család előszeretettel töltötte a gödöllői kastélyban a karácsonyi ünnepeket. A családoknak kínált kulturális program egyfajta ajándékként is értelmezhető, ugyanis a kastély sok izgalmas lehetőséget kínál a gyermekek számára. HungaryCarddal 50% kedvezménnyel váltható belépőjegy a kastély állandó kiállítására.

„… hogy az ünnep teljes legyen…”

A Gödöllői Királyi Kastély karácsony közeledtével hamarosan ünnepi díszbe öltözik és adventi programok sokaságával várja a látogatókat. A lovardában december második hétvégéjének mindkét estéjén különleges zenei csemege várja a közönséget. Országosan elismert és népszerű az Adventi Kastélynapok, ami az idén is látványos rendezvények színes palettáját vonultatja fel december 15-én és 16-án.

Az esztendő legbensőségesebb időszakában a régimódi, meghitt karácsonyok hangulatával vár mindenkit a Gödöllői Királyi Kastély:

– kézműves vásár

– ajándékkészítés

– ünnepi finomságok

– interaktív meseelőadások

Valamivel karácsony után is érdemes a gödöllői kastélyba ellátogatni, mert december 28-án Erzsébet királyné karácsonyán megtudhatjuk, hogyan is ünnepelték egykor a karácsonyt a királyi család tagjai. Légy Te is Erzsébet királyné vendége! E különleges napeseményei:

– találkozás Erzsébet királynéval,

– tárlatvezetés gyerekeknek,

– rejtvényfejtés,

– tánctanulás,

– mesejáték

További információ