fbpx
2019-01-24
Archívum

Skylandpark Budapest – egy park, ahol nincsenek határok!

2019. februárban nyílik Magyarország legnagyobb trambulin alapú játszóparkja, SkyLandpark Budapest. Számtalan trambulin, játék, mászófal, ninja warrior sziget várja mindazokat, akik próbára akarják tenni ügyességüket. Legyél bármilyen extrém, nálunk biztosan megtalálod a helyed! HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegy árából!

A SkyLandpark Budapest trambulin- és élménypark 3800 m2-en nyújt remek kikapcsolódást gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak és baráti társaságoknak egyaránt. A kisebbek 4 éves kortól a négyemeletes játszóvárban közel 13 féle játékot próbálhatnak ki, a család többi tagja pedig további 11 különleges trambulinos játékon tesztelheti ügyességét.

A helyszín céges rendezvények, vagy csapatépítő programok kiváló otthona is lehet, hisz a játéktéren túl egy rendezvényterem is várja az érdeklődőket. Különleges, izgalmas, egyben biztonságos és hatósági szabványoknak megfelelő játékok, közel 120 trambulin, pénztárca- és családbarát, könnyű megközelíthetőség, akár 200 fő befogadására is alkalmas, három szülinapi ház, kiváló rendezvényhelyszín. 


További információ