fbpx
2019-04-23
Archívum

Ajándék páros belépő az Újszínház – Páskándi Géza: Lélekharang című darabjára 2019. április 28-án (vasárnap) 19 órai kezdettel!

Amennyiben rendelkezik regisztrált HungaryCarddal és szeretne ott lenni az előadáson előadáson, kérjük jelentkezzen az iroda@hotelinfo.hu címen. Az akció a készlet erejéig érvényes, jelentkezési határidő 2019.04.26. (péntek) 12 óra.

Kérjük küldje el regisztrált 2019. évi HungaryCard kártyaszámát a megadott e-mail címre, majd visszaigazolást követően a jegyeket  az előadás előtt az Újszínház pénztárában veheti át.


Az előadás a Ferenc József császár elleni sikertelen merényletet tárgyalja, amit Libényi János magyar szabósegéd követett el 1853. február 18-án Bécsben. Miért, kinek a megbízásából, miféle nemzeti érzéstől vezérelve készült ez a gyerek-ember a császárgyilkosságra? Kinek származik ebből haszna, kiket erősít meg a merénylet? Az író egy izgalmas krimi módszerével nyomozza végig az esetet: hogyan válik csöndes forradalmárrá egy nagypolitikától távol álló, egyszerű szabólegény.