fbpx
2019-04-10
Archívum

Tavaszköszöntő Kemencés Gasztrofesztivál a bikali Élménybirtokon 2019. április 20-22.

Kemencés gasztrofesztivállal köszöntjük a tavaszt a bikali Élménybirtokon! Húsvét középkori köntösben varázslatos programokkal, fenséges gasztronómiai fogásokkal. Gyerekeknek a belépés INGYENES! Bikalon vár az újabb családi kaland! HungaryCarddal 50% kedvezmény az Élménybirtok belépőjegyének árából.

Húsvétváró szombat

2019. április 20.

Tavaszköszöntő Kemencés Gasztrofesztiválunk első napján szabad tűzön készült ételekkel várnak szakácsaink. Mátyás király bikali birtokán közben életre kel a történelem. Majdnem egy tucat kézműves munkájába nyerhetsz betekintést. Légy fafaragó vagy mézeskalács készítő egy rövid időre. Látogasd meg kézműves kirakodó vásárunkat, ahol a régi hagyományok őrzőinek portékáiból vásárolhatsz. Először mutatjuk be a Lovagmese című új előadásunkat, melyben egy ifjú kalandjainak szemtanúi lehettek a lovaggá válás nehéz útján! A lovagi tornát a Katrix Horse Show kaszkadőrcsapata színesíti.

Húsvétvasárnap

2019. április 21.

Tavaszköszöntő Kemencés Gasztrofesztiválunk második napján Húsvéti programunk keretében, találd meg a legtöbb csoki tojást és nyerd meg a tojáskereső versenyt. Fantasztikus gyermek előadások várnak: Ugi mama varázsmeséje, a Grimaszk bábszínház húsvéti előadása! A felnőtteknek szóló előadás ideje alatt a gyerekeket Mesebarlang várja.


Húsvéthétfő

2019. április 22.

A három napos időutazás utolsó napján a már kuriózumnak nevezhető Kurtizánképzésünk következő lépcsőfokával a Továbbképzéssel várunk. Kíváncsi vagy Zina milyen szerelmi praktikákat adhat még Neked? Most megtudhatod! Tavaszköszöntő Kemencés Gasztrofesztiválunk utolsó napján is szabadtűzön készült ételekkel várnak Mátyás király szakácsai. A királyi solymász madárreptetéssel és ismeretterjesztő produkcióval vár. A napot látványos családi mesénkkel, Kinizsi történetével zárjuk! A legenda újra életre kel, légy részese Te is!


További információ