fbpx
2019-05-31
Archívum

Pünkösdi Kemencés Gasztrofesztivál a Puchner Élménybirtokon 2019. június 8-10-ig!

Mesterek, színészek, harcedzett lovagok keltik életre a középkori Magyarországot! A mesefaluból az óvároson át a lovagi küzdőtérig vezet az út. HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény az Élménybirtok belépőjegyének árából!

A 3 napos gasztrofesztivál során lesz minden, mi szem-szájnak ingere: hagyományos és középkori fogások a Fehér Hattyú Fogadóban, szabad tűzön készült ételek a Kemencés udvarban, sok-sok nyalánkság a kézműves kirakodó vásáron és az ajándék boltban. A szabó műhelyében korhű ruhába öltözhettek! A birtok mesemondója tanulságos és humoros történetekkel repít a mesék világába. GYEREKEKNEK A BELÉPÉS INGYENES!



Pünkösdváró szombat Június 8.

Egy újabb, nagyszerű családi kalandban lehet részetek ott, ahol megelevenedik a történelem. Egy századokon átívelő utazásra hívunk. Ismerjétek meg új előadásunkat az A’ la Kámu társulat előadásában. Játszatok rejtélyes kódkeresőnkkel és fejtsétek meg a titkos kódot. Szurkoljatok kedvenc lovagotoknak a lovagi tornán! A Fehér Hattyú Fogadóban és a Kemencés udvarban kóstoljátok meg a szabad tűzön készült fenséges ételeket!


Pünkösdvasárnap június 9.

Pünkösdi Fesztiválunk második napján a kisfiúk, a nagyfiúk és nem utolsó sorban a férfiak mindent megtudhatnak a középkori harcászatról! A hölgyek és a kislányok igazi úri nővé válhatnak a szabó- és gyöngyfűző műhelyében, majd a mindennapjaikat megkönnyítő bűbájokat tanulhatnak Ugi mamától. Délidőben szabad tűzön készült ételekkel tömhetitek tele a hasatokat. A nap végén pedig rendkívüli küzdelmek, ugratás és heccelés, lovagi vetélkedés szemtanúi lehettek a lovagi tornán!




Pünkösdhétfő június 10.

A három napos időutazás utolsó napján a legkedveltebb programokkal várunk! Lesz minden mi szem szájnak ingere: hagyományos és középkori fogások a Fehér Hattyú Fogadóban, szabad tűzön készült ételek a Kemencés udvarban, sok-sok nyalánkság a kézműves kirakodó vásáron és az ajándék boltban. Festhettek ólomkatonát, készíthettek tűzzománc- vagy üvegképet. A szabó műhelyében korhű ruhába öltözhettek! Családi élmények tucatjait gyűjthetitek be a mesefalu különleges épületeibe lépve, a szórakoztató labirintus játékban és a rejtélyes kódfejtőben. A gyerekeknek most még belépőt sem kell venniük!


További információ