fbpx
2019-05-14
Archívum

Repülőcirkusz a Fővárosi Nagycirkusz porondján 2019. szeptember 8-ig!

A nemzetközileg elismert, többszörös fesztiválgyőztes, Hortobágyi Károly-díjas és Guinness-rekorder magyar artistaművész, Kristóf Krisztián a „Dumbó” című mozifilm által inspirált rendezése lesz látható idén nyáron a Fővárosi Nagycirkusz porondján: a „Repülőcirkusz”. HungaryCarddal 25% kedvezmény a belépőjegy árából!

A fergeteges előadásban világszerte ismert és elismert nemzetközi artistaművészek lenyűgöző produkciói kápráztatják majd el a közönséget. Közülük többen is feltűnnek a 2019. március 28-tól a mozikban látható „Dumbó” című Disney-klasszikusban. A hollywoodi sztárokat felvonultató, Tim Burton által rendezett és újraálmodott élőszereplős filmben Kristóf Krisztián szerepet kapott, valamint ő koreografálta és rendezte a cirkuszi jeleneteket.



Jana Posna azóta szerelmes a kutyákba, hogy a babelsbergi Konrad Wolf Filmegyetem padjait koptatta. Amellett, hogy forgatókönyvíróként és rendezőként dolgozik német televíziós csatornák és nemzetközi varietéshow-k számára, Jana Posna állatidomár, aki négylábú kollégáival már számos tévé- és moziprodukcióban szerepelt – így legutóbb a Tim Burton által rendezett Dumbóban is.

Elragadó meglepetés a levegőben! Lena Dolinskaya ukrán artistaművésznő lenyűgöző produkciót mutat be a több száz tükörmozaikot csillogtató monumentális csilláron, amely igéző látványt nyújt a manézs varázslatos ölelésében. Lena a Kijevi Artistaképző Iskolában végezte tanulmányait, záróvizsga-előadásán találkozott Kristóf Krisztiánnal, aki felkérte erre a produkcióra. Ez a magával ragadó, kedves, könnyed, légies szám garantáltan vissza fog repíteni mindenkit a csodákkal teli gyermekkorba!



Daniel Golla nyolcévesen fedezte fel a modellreptetés iránti szenvedélyét. Az azóta eltelt két évtized alatt tökélyre fejlesztette az általa megalkotott gépmodellekkel előadott repülőműsorát, amellyel az egekbe emeli a nézőit! Se a gravitáció, se az aerodinamika nem szabhat gátat vakmerő repülőmutatványainak, amely során piruetteket, köröket, előre- és hátraszaltókat hajt végre gépével centikkel közönsége feje fölött, hogy utána könnyedén kapja el saját kézzel!