fbpx
2019-07-23
Archívum

Duna Relax & Event Felnőtt Hotel – az örökifjak wellness paradicsoma!

Egy csöpp romantika és élmények pároknak Ráckevén, a négycsillagos Duna Relax Hotelben, a gyerekmentes pihenés szakértőjénél. HungaryCard tulajdonosoknak 15% kedvezmény a napi szobaárból!

Szeretjük a gyerekeket. De ugye Önök is alig emlékeznek már arra, amikor reggel sokáig aludhattak, kettesben sétáltak, nem voltak csokis ujjlenyomatok a tapétán és nem volt „tolakodás” reggel a fürdőszobában.

Mi azt ígérjük, néhány napra vissza tudjuk csempészni az életébe a különleges, pihentető, kalandos időszakot. Ráckevét elsősorban nem apuként és anyuként, hanem férfiként és nőként választják pihenésük, kikapcsolódásuk helyszíneként.

Hiszen mindenki megérdemli, hogy néhány napig csak körülötte forogjon a világ, hogy aztán kipihenve, friss energiával feltöltődve térhessen vissza a hétköznapokba, és ismét a család szeme fénye, a gyermek kerüljön az élet középpontjába.

A Duna Relax Hotelben úgy gondoljuk, megérdemli a felhőtlen pihenést párjával vagy baráti társasággal. Magyarország különleges felnőttbarát szállodájaként olyan szolgáltatásokat és programokat állítottunk össze, melyek életkortól függetlenül kifejezetten a kettesben érkező felnőttek számárára kínálnak kikapcsolódási lehetőséget.

Tekintse meg ajánlatainkat és ajándékozza meg magukat néhány kettesben töltött feledhetetlen nap élményével!

Fiatalokat és örökifjakat egyaránt szeretettel várunk relaxálásra a nyugalom és harmónia paradicsomába!

További információ