fbpx
2019-07-18
Archívum

Élmény együtt, kortól függetlenül – Bringóhintóval a Margitszigeten!

Aki már járt a Margitszigeten, annak biztosan megfordult a fejében, hogy milyen pompás kis családi móka a sziget árnyas lombú fái alatt történő séta-tekerés. Ily módon körbekirándulni a Margitszigetet már önmagában is vidám hétvégi program az egész családnak, pláne ha mindezt bringózva teszi. Hungary Card tulajdonosoknak 60% kedvezmény az 1 órai kölcsönzési időre bármely eszköz igénybevétele esetén!

Kikapcsolódás, egy szép délutáni program a családdal, vagy egy pesti kirándulás alkalmával felejthetetlen élményben lesz része a Margitszigeti Bringóhintó jóvoltából. A kölcsönzött „hintóval” bejárhatják a Margitszigetet, gyönyörködhetnek a természet szépségében, és közben egy kis testmozgásban is részük lehet.

A BRINGÓVÁR 1991-ben épült fel és szolgáltatásaink kibővültek panorámabüfével, ajándékbolttal és információs pulttal, valamint fagylaltozóval.

2007 júniusától lehetőségük van vendégeinknek a sziget mindkét oldalán bringóhintók kölcsönzésére, de második állomásunk (a Holdudvar melletti sétányon, a Szökőkúttól mintegy 50 méterre) csak március 1-től november 15-ig üzemel. A Bringóvár megtalálható a Margitsziget északi spiccéhez közel, a Hajós Alfréd sétány elején.



Nyitva az év minden napján 8 órától sötétedésig.

A Holdudvar melletti sétányon lévő kölcsönző, a Szökőkúttól mintegy 50 méterre, csak március 1-től november 15-ig üzemel.


További információ