fbpx
2019-07-17
Archívum

Hotel Lövér***superior – természet és wellness harmóniában!

Szállodánk kínálatában mindenki talál kedvére való ajánlatot, akár aktív kikapcsolódást, akár kényeztetést, akár családi kirándulást keres. Sopron az ország nyugati kapuja, a színes programlehetőségeket kínáló nyugat-magyarországi régió szíve, ahol lehet történelmi emlékeket kutatni, hegyekben kirándulni, kékfrankost kóstolni, kerékpározni, múzeumokat járni. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárakból!

A környék gazdag turisztikai adottságait, a gyönyörű környezetet és a különösen jó, tiszta levegőt kihasználva a szálloda vonzó fitness-wellness programokat kínál a felfrissülni, megszépülni, vagy karcsúsodni vágyóknak. A hotel 180, zuhanyzóval vagy fürdőszobával felszerelt szobát kínál, melyekben televízió, ingyenes WiFi-elérés, hűtőszekrény, telefon, rádió és hajszárító szolgálja a vendégek kényelmét. A szobák egy része erkélyes, valamint nemdohányzó és dohányzó szoba is rendelkezésre áll.



A Lövérek Sopron legszebb, legelőkelőbb üdülő negyede, melynek varázsát a csendes erdők, fenyvesek, tölgyesek, gesztenyések, májusi gyöngyvirág, augusztusi ciklámen adja. A természeti környezetnek az üdítő, gyógyító hatású alpesi levegő, az erdős hegyoldalak sétaútjai, kilátói, forrásai, a Fertő közelsége köszönhetően Sopron hazánk egyik legszebb, legkellemesebb üdülőhelye. A Fertő-táj egyedülállóan gazdag állat és növényvilága, a Pannon-táj szépsége, érintetlensége mindenkit magával ragad.


Tehet egy sétát a jól kiépített túraösvényeken, biciklizhet a gyerekekkel a biztonságos kerékpárutakon, átruccanhat a szomszédos Ausztriába, felfedezheti Sopront és a Fertő tó varázslatos vidékét – mely számtalan látnivalót és programot kínál – utána pedig lazíthat a jakuzziban, a szaunában, vagy lubickolhat a medencében.

További információ