fbpx
2019-07-17
Archívum

Krisna-völgyi Búcsú Somogyvámoson 2019. július 19-21-ig !

Szeretettel várnak minden kedves látogatót a méltán népszerű Családi Élményfesztiválra, a Krisna-völgyi Búcsúra! A három nap alatt zenés-táncos kulturális programok, valóság show-ban kipróbálható “Krisnás” szokások, tradicionális indiai ételek és italok, a kézművesek utcája, szentélylátogatással egybekötött templomi körséta, indiai védikus esküvő, tűzceremónia, pantomim, jógabemutató, valamint sok új családi és gyermek program várja a vendégeket!

Igaz, hogy a HungaryCard kedvezmény a Búcsú idején nem vehető igénybe, ennek ellenére nagyon jó szívvel ajánljuk mindenkinek ezt a vidám hangulatú hétvégi programot.

Mindenfelé kézműves termékek alatt roskadozó asztalkák állnak majd, melyeknél sok más értékes áru mellett Krisna-völgy saját készítésű termékei is megvásárolhatóak. A házi készítésű, gyógynövény tartalmú kencéket nem csak megvenni tudjuk, hanem egy szakavatott kéz segítségével mi magunk is elkészíthetjük.

A mezőgazdasági ökrös gépbemutató, valamint a kertészetben és a tehenészetben induló szakvezetés segítségével beleshetünk a biogazdálkodás függönye mögé. Magyaros és indiai ízek, látványkonyha, szabadtéri főzés, tandori sütés, frissen készített búzafűlé elégíti ki a Búcsú kavalkádjában megéhezett látogatók étvágyát. A vegánok is bátran elindulhatnak útravaló nélkül, hiszen a legtöbb étel számukra is fogyasztható, még fagyizni is tudnak.

A színpadon tradicionális zene- és táncbemutató látható. Ez ad helyszínt egy védikus indiai esküvőnek is. A tűzceremónia nagyon különleges, teljesen más, mint a hazánkban megszokott polgári, vagy templomi esküvő. A gyönyörű művészi alkotásokkal díszített templom épületet a negyedóránként induló idegenvezetéssel tekinthetjük meg.

További információ