fbpx
2019-07-30
Archívum

Páratlan Cukrászda Szigetszentmiklóson!

Szeretettel várjuk Önt családi cukrászdánkban Szigetszentmiklóson. A Csepel-sziget csücskében, ebben a Kis-Duna-menti városban cukrászdánk neve 15 éve egyet jelent a kimagasló minőséggel és meleg vendégszeretettel. HungaryCarddal 10% kedvezmény a fogyasztás összegéből.

Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk minden torta illetve sütemény kiváló alapanyagokból, helyben és frissen készül. Nem használunk hozzáadott tartósító-, térfogatnövelő-, vagy emulgálószert.

Kínálatunkban szerepel sokféle ízvilág és forma. Közel 40 féle tortából válogathat nálunk, nem számolva az egyedi igények alapján készített finomságainkat. Vállalunk egyszerű vagy különleges, fényképes és formatortát.

Természetesen nemcsak tortákat kínálunk vendégeinknek. Nálunk mindig talál ízletes édes és sós aprósüteményeket, friss pogácsákat, házias jellegű vagy különleges süteményeket.

Választhat külső vagy belső teraszunk közül: nyáron a klimatizált belső helységünk ugyanúgy kedvelt, mint a virágokkal övezett hangulatos teraszunk.  Próbálja ki, milyen kellemes télen is betérni hozzánk és egy forró tea, kávé vagy egy páratlan finomság felett beszélgetve eltölteni az időt.

 

Családbarát cukrászdánk mellett található játszóterünkön szeretettel várjuk a gyermekeket, akik csúszhatnak, hintázhatnak, mászhatnak, homokozhatnak. Mindezt a biztonságos fa játszótéren, mely megfelel az európai uniós szabványnak. 

Egész évben várjuk Önt! Minden nap nyitva vagyunk 10-től este 8-ig, hétfő kivételével.

Próbáljon ki bennünket, térjen be hozzánk mielőbb!