fbpx
2019-08-14
Archívum

Családi hosszú hétvége a Miniversum-ban 2019. augusztus 17-20-ig!

Az augusztus 20-i hosszú hétvégén a kiállítás megtekintése mellett, szuper családi programokkal is várjuk a látogatókat. HungaryCarddal 1 alkalommal egy felnőtt jegy mellé egy ingyenes gyermekjegy váltható.

Augusztus 17. és 18. – Feltalálók napja

Minivilágunkban 10 világhírű, magyar feltaláló találmányát is felfedezhetitek miniben. Tudtátok, hogy nálunk szobra van Rubik Ernő bűvöskockájának, kipróbálhattok egy kisvasútat, ami Jedlik Ányos dinamóelve alapján működik, vagy megleshetitek a golyóstollakkal megrakott kamiont, ami Bíró László nagyszerű találmányát szállítja? Játsszatok velünk, és találjátok meg mindet!

Augusztus 19. – Állatok napja

Fedezzétek fel a terepasztalon a minivilágban élő állatokat az új kvízjátékunkkal, és nyerjetek egy meglepetés ajándékot!

Nektek mik a kedvenc állataitok? A dinók, a lepkék, a kutyák vagy a cicák? A képzeletnek nálunk semmi sem szabhat határt – ezen a hétfőn nálunk mindenki elkészítheti kedvencét az apró kezek műhelyében!

Augusztus 20. – Mesenap

Tudtátok, hogy Thomas eljött hozzánk Sodor szigetéről és a Minionok is beálltak dolgozni hozzánk? Játsszatok velünk, töltsétek ki a mesekvízt, és találjátok meg kedvenceiteket a terepasztalon! 

Ezen a napon mesehősöket készítünk az apró kezek műhelyében. Gyertek, és segítünk nektek elkészíteni a kedvenceteket!


Fedezd fel, éld át, irányítsd!

3 ország 300 négyzetméteren, 5000 minifigura, 1300 méter sínpálya, 14 település, 600 épület, 100 vonat mozgásban – a MINIVERSUM izgalmas felfedeznivalótkínál a család minden tagjának. 

300 négyzetméteres, folyamatosan mozgásban levő terepasztalunk megtekintése után, játszóházunkban a kicsik többféle programon vehetnek részt. Amíg ők játszanak, a nagyobbak feltöltődhetnek kávézónkban. A MINIVERSUM-ban repül az idő – nálunk az egész család eltölthet egy kellemes délelőttöt vagy délutánt. 

Azoknak, akik szeretnék megtudni hogyan épült a Miniversum és kíváncsiak arra, hogyan működik a minivilág, a 14 órakor induló Kulisszák mögötti túrát is ajánljuk. A 40 perces programon az érvényes belépővel rendelkező látogatók vehetnek részt külön jegy megváltásával, melynek ára 1.400 Ft.

Játszóházi programok a Miniversum Családi hétvége napjain:

11:00 – 12:00 Apró kezek műhelye – kézműves foglalkozások

15:00 – 16:00 Irányíts te egy vonatot! – iPad vonatozás.

16:00 – 17:00 Apró kezek műhelye – kézműves foglalkozások

* A játszóházi foglalkozásokon a részvétel – Miniversum belépő megváltásával – ingyenes. További részletek és információk a www.miniversum.hu oldalon.A programok kezdési időpontjának változtatási jogát fenntartjuk.