fbpx
2019-09-24
Archívum

Ajándék páros belépő az Újszínház – Wass Albert: A funtineli boszorkány című darabjára 2019. szeptember 29-én (vasárnap) 19 órai kezdettel!

Amennyiben rendelkezik regisztrált HungaryCarddal és szeretne ott lenni az előadáson előadáson, kérjük jelentkezzen az iroda@hotelinfo.hu címen. Az akció a készlet erejéig érvényes, jelentkezési határidő 2019.04.27. (péntek) 16 óra.

Kérjük küldje el regisztrált 2019. évi HungaryCard kártyaszámát a megadott e-mail címre, majd visszaigazolást követően a jegyeket  az előadás előtt az Újszínház pénztárában veheti át.


Wass Albert: A funtineli boszorkány 
Rendező: Kerényi Imre

“A sorsot nem lehet elrendezni. A sors rendezi el az embert.” Wass Albert, az amerikai emigráció Magyarországon sokáig elhallgatott írója, a rendszerváltás után vált igazán ismertté. Legnépszerűbb sikerkönyve a háromkötetes, sok kiadást megélt, több nyelvre fordított regénye, “A funtineli boszorkány”. 
Aki kicsit is fogékony léleknemesítő élményekre ebben a borzongatóan meseszerű történetben megtalálja a szépet. Nuca, a megejtő szépségű, veszedelmes havasi tündér–boszorkány lírai történetét álmodja színpadra most Kerényi Imre rendező gazdag, mozgalmas, látomásos és látványos formában, az Újszínház társulatával.