fbpx
2019-09-04
Archívum

Jagello Business Hotel – hotel szolgáltatás panziós árakon!

Budapest budai oldalán, a XII. kerületben várja vendégeit szállodánk 28 modern, légkondicionált szobával a Kongresszusi Központ és a MOM Park közelében, a belváros közvetlen szomszédságában. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárakból.

Óváros, városi séták és városnézés a javából! Nem csoda, hogy Hegyvidék, Budapest XII. kerülete az utazók kedvence. Budapest üzleti központja és a fontosabb turisztikai látnivalók csak 15-20 percre vannak a Hotel Jagelló szállodától. A sétát kedvelő vendégeink alig 20 perc alatt eljuthatnak a város hegyen fekvő gyöngyéhez, a Budai várhoz, mely a Világörökség része.

Budapest sajátossága, hogy a budai oldal egyúttal a főváros zöldövezete is, nevezetes kirándulóhelyekkel. Így, azon vendégeinknek, akik inkább a természet karjaiban szeretnének kikapcsolódni, ajánljuk a Hotel Jagelló szálloda közelében lévő Sas-hegyet, mely botanikai és zoológiai érdekességeivel az ország egyik legtöbbet kutatott területe.


A háromcsillagos szálloda 24 modern, központi fűtéses, nyáron pedig légkondicionált, hangszigetelt, 2-ágyas szobával áll vendégei rendelkezésére. A szobák kényelmesen berendezettek, tágasak, új LED TV-vel, minibárral vannak felszerelve. Használatbavételük kulcskártyákkal történik. A szobák saját fürdőszobával rendelkeznek (zuhanyzó, WC, hajszárító). Minden szoba füstérzékelővel van felszerelve. A szálloda reggelizőjében büféreggelit kínálunk vendégeinknek.


A Jagelló Business Hotel Budapest elsősorban üzletemberek számára ideális szálláshely. A Jagelló szálloda alapvető célja, hogy a kedves vendégei számára biztosítsa a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét és egyben az utazó üzletemberek részére a munka végzéséhez szükséges körülményeket (telefon, ingyenes internet hozzáférés) a város egyik legápoltabb és csendesebb kerületében.

A Hotel alatt egy szinten, biztonságosan őrzött garázs található, mely 8 autó befogadására képes. Ezenfelül a Jagelló szálloda közelében további parkolóhelyek találhatóak személygépkocsik és buszok részére.

További információ