fbpx
2019-10-22
Archívum

Középkori kalandok az őszi szünetben a Puchner Élménybirtokon!

Az Élménybirtok 4 teljes napon át várja az időutazókat a jobbnál jobb programokkal. HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény a belépőjegy árából!

Az egész évben látogatható Élménybirtok Magyarország első tematikus élményparkja. Egyedülálló módon idézi fel és kelti életre a középkori Magyarországot: mesterek,színészek, harcedzett lovasok és íjászok közreműködésével.

Az Élménybirtok városon kívüli része a tettek mezeje. A hatalmas főtér, a lovagi küzdőtér és a lovas istálló mind olyan hely, ahol fiatal és idősebb egyaránt rácsodálkozhat a középkor küzdelmes, ugyanakkor rendkívül kalandos oldalára, s ezzel együtt testközelből ismerheti meg a korabeli katonák életének meghatározó momentumait.

Az őszi szünetben irány Bikal! Minden napra tartogatunk meglepetést! Komédiázunk, táncra perdülünk, bátor lovagjaink kopját törnek a dicsőségért. Az idősebb korosztály pedig akár diplomához is juthat, ha részt vesz Zina pikáns tematikájú szakképzésén! Magyarország első számú középkori tematikus élményparkja vár Benneteket!

A program a következő nyitva tartási napokra érvényes:
2019. október 26., 29., 31.
2019. november 2.