fbpx
2019-11-19
Archívum

Nagy Fa-Tál Konyhája – az otthoni ízek élménye!

A Nagy Fa-Tál Konyhája igazi otthoni ízekkel és a magyar konyha remekeivel várja vendégeit. HungaryCarddal 30% kedvezmény az a la carte fogyasztás összegéből.


Magyaros ízek, tradíciók és a faszénen sült grill ételek, folklór hangulat, élő cigányzene, mindez a belváros szívében!

Ha hazai vagy gyermekkorunk ízeire vágyunk, nincs könnyű dolgunk, hiszen Budapesten nem egyszerű olyan hangulatos helyet találni, ahol mindez egy helyen fellelhető. A Nagy Fa-Tál Konyhájában az otthoni ízeket tálaljuk, mindehhez még hozzáteszünk egy csipetnyi jókedvet és udvarias kiszolgálást, megfűszerezzük a tökéletes helyszínnel és máris kész a megoldás. A Nagy Fa-Tál konyhája igazi magyar étterem Budapest belvárosában, és várja Önöket, ha kedvelik a tradicionális ízeket, finom magyar borokat és minőségi hazai pálinkákat.

Étlapunkon olyan jellegzetes magyar ételek vannak, amelyeket magyar családok anyukái, nagyanyái és azok nagymamái készítettek. Fontos számunkra a hazai hagyományos ízek megtartása, laktató és bőséges kínálata. Grill ételeinket látványos faszén grillsütőnkben készítjük frissen, ettől különleges az ízviláguk.​​Ételeinket kiváló minőségű, friss hazai zöldségekből, húsokból készítjük alapos odafigyeléssel, szakmai hozzáértéssel, modern konyhatechnológiával.

​Éttermünk hangulatát tipikus magyaros, jellegzetes népi kiegészítők határozzák meg, esténként élő cigányzene biztosítja a jókedvet. Emeleti galériánk akár kisebb csoportok összejövetelére is alkalmas. Szívesen látjuk ha kisebb esküvőt, születésnapot, céges vacsorát tervez, vagy éppen osztálytalálkozónak keres helyszínt. A Nagy Fa-Tál étterem csapata hisz abban, hogy szakmai hozzáértéssel, figyelmességgel, kedvességgel, ízletes ételekkel, jó minőségű italokkal, hangulatos éttermi környezetben olyan élményt tud nyújtani vendégeinek, amire szívesen emlékeznek vissza.

További információ