fbpx
2020-01-21
Archívum

A XIII. Budapest Cirkuszfesztivál győztes produkciói a Fővárosi Nagycirkusz porondján!

Nemzetközileg elismert artistaművészek, kirobbanó sikerű előadások a manézsban: Fesztivál + Varázslatos győztesek január 18-tól március 15-ig a Fővárosi Nagycirkusz műsorán! HungaryCarddal 25% kedvezmény a belépőjegy árából.

Borús az ég, latyakos a föld. Ilyen a tél, havas, esős, hideg. A Napnak is alig van kedve kidugni az orrát a sűrű felhőtakaró mögül, hogy aztán hamar visszasiessen, és átengedje helyét a csendes éjszakának. Télen mintha a színek is elutaznának a vándormadarakkal, melegebb, napsütéses, vidámabb tájakra. 

Mi nem hagyjuk magunkat! A Varázslatos Fényhajlító és a színeket megtestesítő tánckarunk segítségével újra színesre festjük a világot! Úgy, ahogyan arra csak az igazi cirkusz képes: örömmel, nevetéssel, soha nem látott trükkökkel és mutatványokkal! Varázslatos fényekben fürdik majd a manézs, a fények táncra perdülnek, egyszer kecsesen cikáznak, máskor szivárvánnyá állnak össze! 

A XIII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál lenyűgöző versenyprodukcióiból összeállított tavaszi műsorunk a felszabadult vidámságról szól! Hogy ne engedjünk a latyakos szomorúságnak és a csizmánk nyomán cuppogó komorságnak, hanem ilyenkor is vegyük észre a színeket és a mosolyokat, a fényt és a tavaszt!