fbpx
2020-01-13
Archívum

Új kedvezményadó partnerünk a Sopron Crazy Garage – Szabadulószoba!

A Crazy Garage egy olyan Élő Logikai Kalandjáték, amely a klasszikus kiszabadulós játékokhoz hasonlítható, egy küldetéspálya! HungaryCard tulajdonosoknak 15% kedvezmény.

Kreatív problémamegoldást igénylő csapatjáték, melyben az egyes csapattagoknak és a csapat egészének is szüksége van a kreatív agyféltekére. Leginkább a számítógépek és az okostelefonok világából ismert logikai kalandjátékokhoz hasonlítható, ahol egy adott cél érdekében kell 60 perc alatt teljesítenünk a küldetést, különféle feladatok, ötletes szerkezetek és tárgyak segítségével. A Crazy Garage, többek közt abban különbözik ezektől a játékoktól, hogy itt csapatként kell összedolgozni, mivel egyedül a játék nem teljesíthető.

Itt megtapasztalhatjátok a számítógépek és okostelefonok világából megismert logikai kalandjátékok valóságba átültetett élményét: gyertek el egy csapattal és próbáljátok ki, milyen érzés egy szerkezetet valóságban működésre bírni, egy titkos ajtót valóságban kinyitni és mindazt, amit eddig csak a virtuális térben élhettetek át. Hatalmas nevetésekre, homlokcsapkodásokra és izgalmakra számíthattok!

Nincs szükségetek lexikális tudásra, mindössze kreativitásra és csapatmunkára!

további információ