fbpx
day : 05/02/2020 4 találat

Ajándékozz Valentin-napra belföldi élményeket és támogasd ezzel az Eszkuláp Egyesület „Valentin Projekt”-jét!

2020. február 6-14-ig a honlapunkon (www.hungarycard.hu) megrendelt, illetve a Hotelinfo Irodában (1056 Budapest, Váci utca 78-80.) személyesen megvásárolt HungaryCard csomagok bevételének 20%-át felajánljuk az Eszkuláp Egyesületnek, hogy a tavaly indult Valentin Projekt keretében mentett kutyusok mielőbb szerető gazdihoz juthassanak.  


Életút és örökség – Habsburg Ottó életéről szóló vándorkiállítás a Gödöllői Királyi Kastélyban!

Az utolsó magyar trónörökös életét bemutató összeállítás január végétől elsőként a Gödöllői Királyi Kastélyban tekinthető meg ingyenesen. HungaryCarddal a Kastély állandó kiállítása fél áron, az időszaki kiállítások és egyéb kiállítóhelyek pedig 20% kedvezménnyel látogathatóak.

Busó Expressz – Retró különvonat Nohabbal a Mohácsi Busójárásra február 23-án!

Utazzon Ön is a Máv Nosztalgia Élményvonatával Mohácsra, és temesse együtt a telet a Busókkal! HungaryCard tulajdonosoknak 25% kedvezmény a jegy árából két fő részére!

Új kedvezményadó partnerünk a visegrádi Royal Club Hotel****superior!

A Royal Club Hotel****superior gyönyörű környezetben, a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal várja a romantikus pihenésre vágyó párokat, a felhőtlen szórakozásra vágyó családokat és a nyugalomra és feltöltődésre vágyó nyugdíjas vendégeket. HungaryCarddal 10% kedvezmény az aktuális ajánlatokból!