fbpx
2020-02-05
Archívum

Új kedvezményadó partnerünk a visegrádi Royal Club Hotel****superior!

A Royal Club Hotel****superior gyönyörű környezetben, a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal várja a romantikus pihenésre vágyó párokat, a felhőtlen szórakozásra vágyó családokat és a nyugalomra és feltöltődésre vágyó nyugdíjas vendégeket. HungaryCarddal 10% kedvezmény az aktuális ajánlatokból!

A négycsillag-superior minősítésű, 49 klimatizált szobával, illetve apartmannal rendelkező Royal Club Hotel Visegrád központjától 400 méter távolságra található a Dunára, Dunakanyarra, Fellegvárra néző panorámával.


A szálloda legfontosabb céljai, hogy a város földrajzi helyzetét, természeti, történelmi és gyógyvíz adta lehetőségeit kihasználva testi-lelki felfrissülést nyújtson a vendégeknek az elvárható legmagasabb színvonalon, valamint, hogy minden korosztály maradéktalanul jól érezhesse magát.

A széleskörű szállodai szolgáltatásokon kívül számos programlehetőség és látványosság található szállodánk közvetlen közelében. A Royal CLub Hotel egy tökéletes kiindulópont, ahonnan felfedezhetjük a környék természeti szépségeit és ahová visszatérhetünk egy fárasztó túrázás után.

Tekintse meg szolgáltatáskínálatunkat, nézzen körül honlapunkon és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő ajánlatot! Jöjjön el hozzánk, hogy a pihenése élménnyé váljon!