fbpx
2020-03-10
Archívum

Új kedvezményadó partnerünk a Budakeszi Arborétum!

A főváros mellett található Budakeszi Arborétumban lenyűgöző környezetben nyugalmat lelhet a látogató. HungaryCarddal 10% kedvezmény a teljes árú és családi jegy árából.

A Budakeszi Arborétum a nyugalom egy kis szigete a zsibongó nagyváros mellett. Az itt eltöltött nyugodt séták mellett a folyamatosan fejlődő, eszközrendszerében bővülő játszótér, valamint a színes programok kínálnak lehetőséget az aktív kikapcsolódásra.
A Budakeszi Erdészettel egyetértésben a növényvilág is gyarapszik, tavaszi hagymásokkal, gyöngyvirággal, peóniákkal és egy-egy fafajjal is bővült az Arborétum élővilága.

Az erdei tóban őshonos mocsári teknősök élnek, az állatsimogató területén pedig kis madárházban figyelhetőek meg kacagó gerlék és fürjek, ezzel is elősegítve a szemléltető oktatást, ami az arborétum fontos tevékenységei közé tartozik.
A szervezett programok egy-egy természeti esemény, hagyomány vagy ünnep köré szerveződnek. Évről évre bővül a program paletta és gyakorlatilag a természetjárás aktív időszakában folyamatos. A tematikus programok alkalmával minden korosztály találhat itt érdekes elfoglaltságot.

további információ