fbpx
2020-05-25
Archívum

A pünkösdi hétvégén újraindul a MAHART PassNave szentendrei kirándulóhajó járata és a Duna Corso városnéző sétahajó!

2020.05.30-06.01. között ismét közlekednek a Budapest-Szentendre menetrendszerinti kirándulóhajó járatok, valamint a Duna Corso városnéző sétahajók. HungaryCarddal 50% kedvezmény 2 fő részére mindkét programra a menetjegy árából.

Látogasson el Ön is a Dunán hajózva a mediterrán hangulatú Szentendre városába, mely különösen büszke kulturális és művészeti örökségeire. 

Élvezze a Dunakanyar által nyújtott lenyűgöző panorámát a menetrendi kirándulóhajónk fedélzetéről, mely a Kis-Dunaágba kalauzolja Önöket. A járat a dunakanyari kerékpárútvonal mellett közlekedik, ezért hajójáratainkon lehetőség van kerékpárszállításra, valamint büfé is üzemel. 

További információ


Az ötvenperces DUNA CORSO városnéző sétahajó program a Margit híd és a Rákóczi híd között kalauzolja a látogatókat Budapest part menti látványosságait bemutatva. Az út során az utasok 11 nyelven hallgathatják az idegenvezetést audioguide segítségével: magyar általános/gyerek, angol, német, olasz, orosz, lengyel, francia, héber, japán, kínai és spanyol nyelveken. 

Az ár magában foglalja továbbá az üdvözlőitalt. A hajón ingyenes WIFI elérés biztosított. Ez a járat kutyabarát. A járat minimum 7 fő esetén indul.

További információ


Természetesen az összes járatunkon a kiemelt fertőtlenítési, takarítási és biztonsági szabályozásokat vezettük be az utasok gondtalan időtöltése érdekében. 

Részletek