fbpx
2020-05-26
Archívum

Pünkösdváró szombat és gyereknap a bikali Reneszánsz Élménybirtokon!

Két izgalmas program is várja a pünkösdi hétvégén a bikali Reneszánsz Élménybirtok látogatóit. HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény a belépőjegy árából!

Egy újabb, nagyszerű családi kalandban lehet részetek ott, ahol megelevenedik a történelem. Egy századokon átívelő utazásra hívunk. Nyerj bepillantást a hercegnők életébe új, játékos foglalkozásunk, a Hercegnőképzőnk keretében. Játsszatok rejtélyes kódkeresőnkkel és fejtsétek meg a titkos kódot. Szurkoljatok kedvenc lovagotoknak a lovagi tornán! A Fehér Hattyú Fogadóban és a Kemencés udvarban kóstoljátok meg a szabad tűzön készült fenséges ételeket! A nap folyamán fedezzétek fel az újdonságokat!



Ez a nap legyen azé, akit a legjobban szeretsz, a gyermekedé! Játssz és légy vele, érezze, hogy ma semmi nem számít, semmi az égvilágon, csak ő! Semmi nincs, ami pótolhatná a közös kalandot. Pünkösdvasárnap együtt fedezhetitek fel a csodálatos Mesefalut és benne az új Tündérkertet, meghallgathatjátok a bűbájok ismerőjét, Ugi Mamát, mulathattok egy jót a Svindli cirkusz című komédián, és megismerkedhettek a középkori szokásokkal és mesterségekkel. Délidőben szabad tűzön készült ételekkel tömhetitek tele a hasatokat. A nap méltó zárásaként pedig részt vehettek egy látványos lovagi tornán és szurkolhattok kedvenc lovagotoknak!