fbpx
2020-05-25
Archívum

Újranyitnak a Danubius Hotels vidéki szállodái!

A balatonfüredi Danubius Hotel Marina, a bükfürdői Danubius Hotel Bük és a győri Danubius Hotel Rába 2020. május 29-től várja a megszokott vendégszeretettel a vendégeket. A balatonfüredi Danubius Hotel Annabella június közepétől nyitja újra kapuit, Budapesten pedig ezt követően nyit meg az első Danubius Hotels szálloda. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból!

A szállodalánc „Biztos Pihenés” szabályzattal a higiéniai biztonságot, míg egyedi programokkal az élményeket garantálja.


A Danubius Hotels mindig is büszke volt arra, hogy minden szállodájában családias hangulatot sikerül varázsolnia. Mi a titkunk? A kölcsönös bizalom, ami az elmúlt hetekben világszerte felértékelődött és tudjuk, hogy a pihenése kulcsa.  Minden nap azon dolgozunk, hogy az itt tartózkodása olyan biztonságos legyen, mint otthon.  

Extra higiéniai erőfeszítéseinkkel szobájában, vendéglátó egységeinkben és a közös tereken is az otthona tisztaságát biztosítjuk pihenése alatt. Rendszeres időközönként fertőtlenítünk. Követjük a nemzetközi takarítási és fertőtlenítési eljárásokat, hogy az egészségügyi kockázatokat minimálisra csökkentsük. A Bubbles Club sárkányai játékosan tanítják meg a legfontosabb tudnivalókat a gyerekeknek. 

további információ