fbpx
2020-07-01
Archívum

Kedvezményes jegyárral látogatható a Pesti Vigadó!

Három hónapos kényszerű zárva tartás után – az egészségügyi biztonságra kiemelt figyelmet fordítva – 2020. június 24-étől újra látogatható Feszl Frigyes műve, a Pesti Vigadó. Július-augusztus hónapokban szombatonként várjuk Épülettörténeti sétáinkra jelentkező vendégeinket, melyet HungaryCarddal 50%-os kedvezménnyel vásárolhatnak meg!


A mögöttünk hagyott időszakban az épület és kiállításai csak online, virtuális séta keretein belül voltak megismerhetőek, a nyitás napjától viszont már személyesen is megtekinthető az épület, valamint kiállításaink.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Pesti Vigadó 2020. június 24. és 2020. augusztus 16. közötti időszakban 10.00 és 17.00 óra között várja a látogatóit!

A nyári időszak alatt különleges kedvezménnyel várjuk Önöket: kombinált házjegyünk – amely a Pesti Vigadó látogatható terei és az épületben található kiállítások látogatására jogosít – 2.500 Ft helyett 2020. augusztus 31-éig 500 Ft-ért érhető el. (A kedvezményes jegyárból további további HungaryCard kedvezmény már nem vehető igénybe.)

Az épület látogatói számára nyereményjátékkal is készültünk: a felnőtt játékosaink éves kiállítási bérletet, a gyermekek rendezvényekre szóló jegyeket nyerhetnek.


További információ