fbpx
2020-07-27
Archívum

A Körösvölgyi Állatpark egész nyáron izgalmas programokat kínál!

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Állatparkja idén nyáron is megszervezi két, hagyományosan népszerű programsorozatát, a „Szünidei állatmustrát” és a „Két lábbal négy láb nyomában” elnevezésű izgalmas nyomozást. A HungaryCard tulajdonosoknak 20 % kedvezmény a belépőjegy árából!

A Szünidei állatmustra keretében minden szombaton és vasárnap, pontban 10 órakor egy-egy állatfajt mutatunk be az érdeklődőknek. A Körösvölgyi Állatparkban élő állatokról kifutójuknál, karámjuknál, röpdéjüknél hangzanak majd el érdekes ismertetők. Minden hétvégén más állatfaj kerül fókuszba.


A nyári szünet hétköznapjain sem unatkoznak majd az Állatpark vendégei. Két lábbal négy láb nyomában elnevezésű programunk keretében izgalmas nyomozásra csábítjuk a kalandvágyó családokat, baráti társaságokat. Kötetlenül, a többi látogatótól függetlenül nyílik majd lehetőségük kideríteni a rejtélyes állatparki titok nyitját. A nyár folyamán (augusztus 31-ig) érkező vendégeink bármely napon kipróbálhatják, milyen a közös nyomozás hangulata a csodálatos Anna-ligetben, az Állatpark lakóinak társaságában.

Az Állatparkban közel 50 féle madár- és emlős illetve halfaj egyedeit tekinthetik meg az érdeklődők. A sétaút mentén- mintegy 1450 méteres szakaszon- 8 madárvolier, négy ragadozóház, lekerített vizes élőhely, külön átjárható mókusház, kültéri teknős terrárium, 4 nagy kifutó egy speciális, veszélyes állat tartására alkalmas kifutó, a látogatóközpont épületében pedig egy 7000 literes akváriumrendszer ad otthont a bemutatott állatoknak.


További információ