fbpx
2020-07-09
Archívum

Helyreigazítás Balázs János és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar koncertjének kedvezményével kapcsolatban!

Sajnálattal tájékoztatjuk kártyatulajdonosainkat, hogy a Balázs János és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar koncertjével kapcsolatos HungaryCard kedvezményt tévesen jelentettük meg hírlevelünkben. Mivel a koncert nem a Filharmonikusok saját szervezése, így az 50%, illetve 20%-os kedvezmény ebben az esetben nem érvényesíthető. Szíves elnézésüket kérjük az esetlegesen okozott kellemetlenségért!


Szeretettel ajánljuk figyelmükbe a Nemzeti Filharmonikusok Évadnyitó Hangversenyét 2020. szeptember 25-én a Müpában, valamint az összes saját szervezésű koncertet, melyre természetesen él a kártya nyújtotta kedvezmény. HungaryCarddal 1 alkalommal 50% kedvezmény jár maximum 2 fő részére a koncertjegy árából és minden további alkalommal 20% kedvezmény a kártya felmutatásával!

A kedvezmény személyes jegyvásárlás esetén vehető igénybe a Nemzeti Filharmonikusok jegyértékesítő asztalánál a Broadway Jegyirodában, a Károly krt. 21. szám alatt (a Deák térnél). Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 10 és 14 óra között. A kedvezményes jegyeket készpénzzel, bankkártyával, Szép-kártyákkal, OTP Cafeteria kártyával, illetve Erzsébet Kultúra és Ajándékutalványokkal és Postapaletta Utalványokkal is fizethetik.



ÉVADNYITÓ HANGVERSENY
2020. szeptember 25. (péntek), 19.30-tól a Müpában
Dohnányi Ernő Amerikai rapszódia, op. 47
Bartók Béla Concerto két zongorára, ütőhangszerekre és zenekarra, BB 121, Sz 115
Johannes Brahms – Arnold Schönberg g-moll zongoranégyes, op. 25
Ránki Dezső, Klukon Edit zongora
Joó Szabolcs, Bíró Gergely ütőhangszerek 
Nemzeti Filharmonikus Zenekar
Vezényel: Hamar Zsolt