fbpx
2020-07-28
Archívum

Kultúra, kikapcsolódás, feltöltődés Hatvanban!

Most érdemes ellátogatnia Hatvanba – a város számos meglepetést tartogat a HungaryCard tulajdonosok számára! 

Hatvani Strandfürdő

Évek óta több megújulás történt a strandon. Korábban megújult a gyermekmedence, felújítottuk a vizesblokkokat, valamint napvitorlák kerültek a termálvizes medence fölé is. Ennek köszönhetően évről évre egyre többen választják a hatvani strandot. A maszk használata nem kötelező, azonban a higiéniára fokozottan figyelnek a strand teljes területén. Kinyitottak a büfék és a vendéglátó egységek is, a kézfertőtlenítés azonban ott is megoldható. A szakemberek szerint a fokozott higiéniai előírások mellett a fürdőzés idén is biztonsággal megoldható. A belépők árai a tavalyihoz képest nem változtak, így aki kikapcsolódásra vágyik, már a hatvani strandot is választhatja!

A HungaryCard tulajdonosoknak 20 % kedvezmény a belépőjegy árából!

Hatvani Vadaspark

Látogasson el a Hatvani Vadasparkba, ahol magyar őshonos állatokat lehet megtekinteni.
Nyári nyitvatartás: kedd-vasárnap, 10:00-18:00.

A HungaryCard tulajdonosoknak 50 % kedvezmény a teljes árú jegy árából!

Munkácsy-kiállítás – Hatvany Lajos Múzeum

A Hatvany Lajos Múzeumban 2020. október 11-ig Munkácsy-kiállítás tekinthető meg, amely Pákh Imre páratlan gyűjteményéből nyílik. A művész több világhírű alkotása, mint például az Ásító inas és a Hímző leány is megtekinthető az intézményben.  Ajánlott a regisztráció a Munkácsy-kiállításhoz, amit az alábbi elérhetőségeken lehet ezt megtenni: az info@hatvanymuzeum.net e-mail címen, vagy telefonon a 06/37-540-124-es telefonszámon!

HungaryCard tulajdonosoknak 10 % kedvezmény a belépőjegy árából!

Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum

Várja új és visszatérő látogatóit a Vadászati Múzeum kedd-vasárnap 09.00-17.00 óráig. A múzeum látogatásához, az alapvető higiéniás szabályok betartása szükséges, a maszk viselése kötelező! Az állandó és időszakos kiállításokon kívül a látogatók kipróbálhatják magukat akár egy játékos vadászaton is, ami egy valódi élményt is ad számukra.Nem csak a laikus játékosoknak, hanem a tapasztalt vadászembereknek is igazi versenyt és szórakozást nyújtó szolgáltatás.

HungaryCard tulajdonosoknak 50 % kedvezmény a belépőjegy árából.