fbpx
2020-08-17
Archívum

Tolvaj a Varázserdőben – Családi Kincskereső játék az Orczy Kertben!

Izgalmas szabadtéri nyomozásra hívunk most Benneteket, ahol kezetekben egy kincses térképpel, egy nyomozás vár Rátok egy gyönyörű budapesti parkban. HungaryCarddal 1000 Ft kedvezmény!

Találjátok meg az eltűnt varázseszközöket a park területén, és nyomozzátok ki, hogy ki volt a tolvaj! Mindezt bármikor bárkivel egyéni tempóban. 

A játék helyszíne
Budapest – Orczy Kert ( Budapest, Orczy út 1, 1089)
Weboldal 


Címszavakban a lényeg

Adott egy térkép, egy gyönyörű park, és egy küldetés: találjátok meg az eltűnt varázseszközöket a park területén, és nyomozzátok ki, hogy ki volt a tolvaj
A vadonatúj kincskereső játékra nem kell külön időpontot foglalnotok – elég, ha van pár szabad órátok valamikor, és szeretnétek kimozdulni a négy fal közül a jó levegőre
Nincs meghatározott játékidő sem, saját tempótokban kutathattok, nyomozhattok a Park területén. A park egy kvázi zárt terület, így biztonságban vagytok a város zajától
A játék végén fincsi forró csoki, tea vagy limonádé várja a nyomozó csapatokat
A „Tolvaj a varázserdőben” szabadtéri játék egy családi móka, melyben a varázstárgyak felkutatását már 4-5 évesen is élvezik a kisebbek, de a tapasztalat az, hogy a nagyobbak, és a felnőttek is élvezettel böngészik a térképet a lelőhelyek után
Kiváló gyerekprogram, mely akár osztálykirándulások (több csomaggal, és több csapatra bontással) alkalmával is bevethető 
Szerelmes párok számára is egy nagyon kellemes közös élményséta egy csodálatos parkban
Javasolt létszám 2-6 fő, a játékidő kb 1,5-2 óra
A játék díja most a nyári akcióban 8900 Ft, de Hungary Card kedvezménnyel további 1000 Ft kedvezmény jár, így csak 7900 Ft

A Sweet Escape Szabadulószoba, a nagy sikerű városi nyomkereső játéka után, ezzel a kincskereső újdonsággal bővítette szabadtéri játékprogramjait! 
Nem kell külön időpontot foglalnotok. Elég, ha van pár szabad órátok valamikor, és kimozdultok a négy fal közül a jó levegőre. Nyomozzatok a parkjátékban a barátaiddal, a kollégáiddal vagy a családoddal, hogy izgalmas szabadtéri kalandban legyen részetek.
Ebben a játékban nincs meghatározott játékidő sem, saját tempótokban kutathattok, nyomozhattok a Park területén. A park egy kvázi zárt terület, így biztonságban vagytok a város zajától és a játék végén még forró csoki, tea vagy limonádé is várja a megfáradt nyomozókat.

Tehát tolvaj van a Varázserdőben – ezt máris tudjátok. A „Tolvaj a varázserdőben” alapvetően egy családi kaland, melyben a varázstárgyak felkutatását már a legkisebbek is élvezik, de a tapasztalat az, hogy a nagyobbak és a felnőttek is élvezettel nyomoznak a lelőhelyek után, és bizony, ha az előre szaladó gyerkőcök nem elég alaposak, a felnőttek is nagy elánnal esnek neki a kincskeresésnek. 

A játék eredetileg 2-6 fős csapatokra lett tervezve, de nem történik baj, ha úgy jön ki a lépés, és picit többen vagytok.
A játék szabadtéri sétálgatós része átlagosan 90 perc, mely végén a megfejtett kóddal, átsétáltok a parkkal szemközti MyCoffee kávézóba, ahol kinyithatjátok a kincsesládikánkat, sőt kaptok egy kancsó finom forró csokit, forró teát vagy limonádét kérésetek szerint, mely a csomag része.

A kincskereső játék a csodálatosan felújított 9. kerületi Orczy-kertben zajlik, ahova pusztán már csak egy kellemes sétára is érdemes lenne betérni, de ezzel az izgalmas játékkal megfűszerezve egy élményekkel teli kalandtúrát kaptok, ez garantált.
Az Orczy-park a 3-as metró vonalán, a Nagyvárad téri metróállomás közvetlen közelében található, de a 24-es villamos Nagyvárad téri megállója is a kert főbejáratánál áll meg.

Az élményprogram tökéletes születésnapi ajándék vagy karácsonyi meglepetés! Ha most megveszed, akkor is bőven lesz ideje az ajándékozottnak felhasználnia, mert az Ajándékkártya április végéig érvényes, és ugyanúgy beváltható rá az 1000Ft-os Hungary Card kedvezmény.

A detektív csomagot személyesen tudod átvenni a Sweet Escape szabadulószoba bázisán (1096 Bp., Ernő utca 36, szemben az Orczy parkkal).  Átvétel előtt érdemes elő-regisztrálni, hogy minden infót megkapjatok a játékról, ezen az oldalon.