fbpx
2020-09-02
Archívum

Az Aquaworld-ben sosem ér véget a nyár!

Európa egyik legnagyobb fedett vízi témaparkja egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak. HungaryCard Plus csomaggal 50%-os kedvezmény 2 főre a teljes árú belépőjegy árából.

A vízi élményközpontot 72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriáskupola fedi. Ez a kupola olyan széles, hogy egy egész kékbálna-család is
kényelmesen elférne alatta!

Lélegzetelállító látványosság a függőhidakkal, tornyokkal és medencékkel körülölelt Angkor-romtemplom. A mosolygó szobrok birodalma harmonikusan illeszkedik az Aquaworld-koncepcióhoz, melynek célja egyedi építészeti és műszaki megoldásokkal összetett élményeket kínálni a fürdőkultúra szentélyét felkereső vendégeknek.
A gigantikus létesítményben olyan gyermekbarát tereket és vízi élményeket is kialakítanak, ahol az apróságok is jól érezhetik magukat, és a szüleik is biztonságban tudhatják őket. A kupolatértől elkülönített épületrészben változó vízmélységű, élményelemekkel és gyermekcsúszdákkal felszerelt medence, valamint játszóház és gyermekpelenkázó várja a kisgyermekes családokat.
Nyáron az Aquaworld parkjában további gyerekmedencét, játszóteret és játszóházat vehetnek birtokukba a kicsik, ráadásul a kerti tó fölött átívelő hídról és az oda vezető sétányról a vízparti élővilágot is megcsodálhatják.A fedett élményfürdő nyáron gazdagon parkosított stranddal bővül, amely további vízi élményeket és sportolási lehetőségeket kínál. A gyermekek pancsolhatnak a gyermekmedencében vagy homokvárat építhetnek a játszótéren, miközben a felnőttek a pihenő- és napozóágyakról figyelhetik őket. 
Az úszás szerelmesei élvezhetik a feszített víztükrű medencét. Röplabdapálya és szabadtéri fitneszrészleg várja az egyéni és a csoportos mozgás kedvelőit. A vendégek a Magyarországon ritkaságszámba menő rönkszaunában pihenhetik ki a kalandpark páratlan izgalmait, és a kerti grillpavilonban csillapíthatják éhüket-szomjukat.