fbpx
2020-09-29
Archívum

Kultúra és kikapcsolódás Hatvanban!

Ha még nem látta a Munkácsy Hatvanban című kiállítást, akkor még megteheti október 11-ig! Ne maradjon le róla, és közben még feltöltödhet a város további turisztikai attrakcióival! Most igazán érdemes ellátogatni Hatvanba!

Munkácsy Hatvanban – Hatvany Lajos Múzeum

A Hatvany Lajos Múzeumban 2020. október 11-ig Munkácsy-kiállítás tekinthető meg, amely Pákh Imre páratlan gyűjteményéből nyílik. A Munkácsy Hatvanban című tárlat a monumentális műveiről híres mester szinte minden alkotói korszakából tartalmaz képeket, vázlatokat, kompozíció-tanulmányokat. Egyik leghíresebb képe, Az ásító inas, a kiállítás kiemelt helyén állva idézi fel Munkácsy gyermek- és fiatalkorának nehézségeit, asztalosinasként eltöltött éveit.
A kiállítás megtekintését a koronavírus-járvány miatt biztonsági intézkedésekkel szigorították. A látogatók számára a belépés után kötelező a kézfertőtlenítő használata és a masz viselése, egyszerre maximum 15 fő tartózkodhat a kiállítási térben, és a recepción várakozó csoport létszáma sem haladhatja meg a 15 főt.
A kiállítás regisztrációhoz kötött, melyet megtehetnek e-mailben az info@hatvanymuzeum.net e-mail címen, vagy telefonon a 06/37-540-124-es telefonszámon!

A Hatvany Lajos Múzeum kiállításának megtekintéséhez a HungaryCard tulajdonosoknak 10 % kedvezményt biztosítanak a belépőjegy árából!




Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum

Az állandó és időszakos kiállításokon kívül a látogatók kipróbálhatják magukat akár egy játékos vadászaton is, ami egy valódi élményt ad számukra.
A kiállítások megtekintéséhez a HungaryCard tulajdonosoknak 50 % kedvezményt biztosít a Vadászati Múzeum a belépőjegy árából.

A kutya ezer arca fotókiállítás október 28-ig ingyenesen tekinthető meg a múeumban. A Nagy Vizslanaptár 2020 fotózása során kortárs magyar művészek festményeit, alkotásait használták háttérnek, olykor kelléknek. A csodálatos kutyák és a fantasztikus alkotások egymás szépségét emelik ki, tökéletes összhangban, Chikán Erika fotográfus szemével. A kiállításon Szebeni Éva, a SOHO Stúdió (Horváth Zsófia) P55 pictures és Gubányi Bálint alkotásai láthatók, igazán különleges vizslák társaságában.
A Vadászati Múzeum kertjében egy újdonság található, a Trash Art kiállítás, amely október 20-ig ingyenesen tekinthető meg.
A múzeum látogatásához, az alapvető higiéniás szabályok betartása szükséges, a maszk viselése kötelező! 

Vadászati Élménytér

Jöjjenek el Hatvanba, ahol nemcsak a múzeumok kiállításait érdemes megnézni, hanem legyen részük egy lézeres futóvadlövészetben a Vadászati Élménytérben, sőt ne hagyják ki a 15 méter magas kilátót sem, aminek a kilátószintjéről egy 33 méter hosszú csúszda vezet le az élősövényből kialakított sövénylabirintusba.
A HungaryCard tulajdonosoknak a Vadászati Élménytérben 25 % kedvezménnyel vásárolhatók meg a belépőjegyek.


Hatvani Vadaspark

Látogasson el a Hatvani Vadasparkba, amely minden korosztálynak, de különösen kisgyermekes családoknak, állatbarátoknak és természetkedvelőknek élménydús kikapcsolódási lehetőséget biztosít. A park állatállománya gazdag. 
Őszi nyitvatartás: kedd-vasárnap, 9:00-16:00.
A HungaryCard tulajdonosoknak 50 % kedvezményt biztosít a Hatvani Vadaspark a teljes árú jegy árából!



Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!